قابلی بجنورد

قابلی، نوعی پلو بجنوردی است که بیش‌تر در فصل سرما تهیه می‌شود. مواد تشکیل دهنده آن گوشت چرخ کرده به شکل کوفته ریزه، خرما هسته گرفته، رشته پلویی، لوبیا چیتی، برنج، رب، پیاز داغ و ادویه است. این غذا با مواد متفاوتی در شهرهای دیگر ایران مانند تبریز نیز تهیه می‌شود. موادلازم قابلی پلو: ۴۰۰ […]

نوشته قابلی بجنورد اولین بار در جاذبه های گردشگری ایران. پدیدار شد.


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

مرمت بقعه امامزادگان زید و قاسم ازنا آغاز شد

خرم آباد – ایرنا – مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: فصل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *